MIRKO Ivanić, fudbaler Crvene zvezde, jedan od najboljih u redovima šampiona Srbije ove sezone, otkrio je da mu je tokom teškog perioda pomogla devojka, ali i Reiki učitelj Žarko Ilić.

Podsećanja radi, Ilić je inače veliki prijatelj i jedan od životnih vodiča Novaka Đokovića, kako je rekao prvi teniser sveta.

– Ona (devojka) studira psihologiju, pa je to bila olakšavajuća okolnost. Tu je bio Žarko Ilić, Reiki učitelj, čiji tretmani su mi mnogo pomogli da pronađem unutrašnju snagu i mir. To je japanska tehnika, primenjuju je brojni sportisti. I na kraju Mister koji je bio svaki dan sa mnom, pomagao mi u svakodnevnoj komunikaciji brojnim savetima. Ono što se meni sviđa kod njega je što je vrlo direktan. U svakom trenutku sam znao na čemu sa s njim. Imali smo mnogo situacija nas dvojica. Ne mogu baš o svemu da pričam. Uvek je bio uz mene, znao je i da podvikne kada sam radio loše stvari. Ali je bio uz mene, to mi je mnogo značilo. Našli smo se – kazao je u intervjuu za Mocartsport Mirko Ivanović.Žarko Ilić je Novaka Đokovića podučio japanskoj tehnici za koju mnogi veruju da je isceljujuća. Reiki je prirodna tehnika iscelenja. Pomogao je prvom teniseru sveta tokom teških momenata u karijeri. Novak je tokom 2018. doživeo je šokantan poraz od Hjeon Čunga u 4. kolu Australijan opena, zatim je ispao u svom prvom meču u Indijan Velsu, a potom i na sledećem turniru u Majamiju od Benoe Pera, gde je u svom prvom meču doživeo poraz.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here