“Malo su me vodile kolege, kao i moj “automatski pilot”. Publika ništa nije primetila, dobili smo veliki aplauz”, rekla je Seka o nemilom događaju

Seka Sablić

Seka Sablić je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, otkrila detalje nemilog događaja koji se odvio na sceni jednom prilikom.

– Nisam razmišljala o povlačenju, ali polako se smanjuje želja za glumom. Možda je tome doprinela i ova situacija sa pandemijom korona virusa. Do juče sam čvrsto bila vezana za glumu – ispričala je glumica za “Gloriju”, uz dodatak da se nada da će neki novi projekti ponovo u njoj “upaliti neki žižak koji se trenutno ugasio”.

Osim toga, Seka je, dajući odgovor na pitanje da li i dalje ima tremu pred izlazak na scenu, prepričala potresan momenat koji joj se desio pred publikom, nakon kog je hospitalizovana.

– Nemam nesigurnosti, ali nikad ne znaš da li ćeš ih imati, šta će se dogoditi u tvojoj glavi, u kakvom stanju je tvoj “instrument”. Uvek pomislim na pevače, kako li je njima. Glumac je sličan, ali postoje rutina i iskustvo. Ako nema iskrene energije, proradi iskustvo – smatra Sablićeva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here