Diskreditacija, kriminalizacija, dehumanizacija, likvidacija. Tako, u četiri tačke, glasi recept iz udžbenika CIA za izvođenje specijalnih operacija kojima se nepoćudni lideri širom sveta uklanjaju sa vlasti

Zvuči li vam to poznato? Nije li to ono što već godinama gledamo u Srbiji? Zar takozvana opozicija, takozvani nezavisni mediji i takozvani intelektualci – svi ti masnim tajkuskim čvarcima potplaćeni hejteri – ne rade upravo to? Diskredituju, kriminalizuju, dehumanizuju. I pripremaju teren za likvidaciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića?!

Ako ste ranije možda i mislili da sam lud, da lupetam, da preterujem, sada vam je valjda konačno jasno. Oni kojima smeta ova i ovakva Srbija, a mnogo ih je i sa svih su strana, još od 2014. i onih poplava pokušavaju da sruše Vučićevu vlast. Svašta su radili i gotovo sve pokušali. Izmišljali su afere, lansirali najgore laži, potrošili desetine i stotine miliona evra na osnivanje hejterskih medija i finansiranje prljavih kampanja; napadali su i Vučića i sve oko Vučića, i njegovu decu, i njegovog brata, majku, oca; bez ikakvog dokaza ili argumenta proglašavali su predsednika ove države za šefa mafije i ubicu; radili su prljavo, najprljavije, udarali gadno, nisko, najniže, ali rezultat je izostao. Svim tim masnim lažima, svim tim zvečećim aferama nisu uspeli da mu sruše rejting, nisu ubedili Srbe da je Vučić najgori, on je i dalje političar sa ubedljivo najvećom podrškom, podrškom kakva u Srbiji nije viđena još od kralja Petra Prvog.

Takozvana opozicija, takozvani nezavisni mediji i takozvani intelektualci – svi ti masnim tajkuskim čvarcima potplaćeni hejteri – diskredituju, kriminalizuju, dehumanizuju. I pripremaju teren za likvidaciju Vučića

I šta im je onda – svima njima i stranim moćnicima i domaćim tajkunima i umišljenim politikantima – preostalo? Šta drugo osim da ubiju Vučića? I to su se uveliko i spremali da urade. Sklopili su pakt sa najgorim psihopatama iz klana Belivuk-Miljković, nabavili i upucavali snajpere, spremili i pancirnu municiju. Čekao se samo mig, naređenje, odobrenje iz “vrha” zločinačkog udruženja.

Najstrašnije od svega je to što su u veliko zlo, u pripremu ubistva Vučića, bili umešani i neki od najbližih saradnika istog tog Vučića, neki od njegovih dugogodišnjih prijatelja i drugova, oni od kojih je on napravio ljude, oni koji su 2012. imali jednu kafanu, a sada imaju poslovne imperije teške stotine miliona evra. Oni koji danas kopaju i rukama i nogama ne bi li izbegli odgovornost i ne bi li nekako “preživeli”.

E, to nikako ne bi smelo da se desi. Niko od njih ne bi smeo da ostane nekažnjen! Ne zbog Vučića, nego zbog Srbije, ne zbog SNS, nego zbog svih nas, naše dece i njihove budućnosti. Svi koji su učestvovali u pripremi velikog zla moraju da odgovaraju. Svi, bez razlike – i oni koji se kriju iza ministarskih fotelja i oni koji su do juče bili ili su još i danas u vrhu policije. Svi!

Jer ovo je ona situacija u kojoj nema i ne može biti srednjeg rešenja. Ili oni ili mi. Ili jesmo ili nismo. Ili Srbija ili mafija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here